دوشنبه, ۲۳ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-10-14
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 3183 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷ |
29 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

یک مدیر ارشد شرکت توتال انرژی پیش‌بینی کرد چین و اروپا امسال پیشران رشد تقاضا برای گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) خواهند بود.

به گزارش ایسنا، توماس موریس، نائب رئیس واحد اکتشاف و تولید شرکت توتال در منطقه آسیا، در یک رویداد صنعتی گفت: ال‌ان‌جی به رشد ادامه داده و چین به بازار برگشته است اما نه در سطحی که در سال ۲۰۲۱ مشاهده شده بود. اروپا هم بازار جدید و بزرگی است که تقاضای آن، همچنان رشد خواهد کرد. همزمان، قابلیت‌های جدید در مدت بسیار کوتاه، فعال نخواهند شد و بنابراین، قیمت‌ها و نوسان را اندکی تحت فشار قرار می‌دهند.

بخش دوم این پیش‌بینی‌ها ممکن است چندان قطعی نباشد زیرا کمیسیون اروپا اخیرا اعلام کرده که قصد دارد مصرف گاز را زیر نظر داشته باشد و آن را تا حد ممکن، پایین نگه دارد.

کمیسیون اروپا اخیرا پیشنهاد کرد کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به صورت داوطلبانه، تدابیر طراحی شده برای کاهش ۱۵ درصدی تقاضا برای گاز در مقایسه با میانگین پنج ساله منتهی به مارس سال ۲۰۲۲ را اجرا کنند زیرا این بلوک همچنان به تثبیت تامین انرژی و گاز خود ادامه می‌دهد.

با این حال، شرکت توتال انرژی، جدیدترین شرکت بزرگ انرژی است که آینده روشنی را برای گاز طبیعی مایع پیش بینی می‌کند. ابرغول انرژی شِل در اوایل ماه میلادی جاری اعلام کرد انتظار دارد تقاضا برای ال‌ان‌جی به میزان ۵۰ درصد در سال‌های منتهی به ۲۰۴۰ افزایش پیدا کند.

شِل اعلام کرد این رشد تقاضا توسط چین و سایر نقاط آسیا هدایت خواهد شد زیرا اقتصادهای نوظهور برای تامین نیروی اقتصادهایشان، از زغال سنگ، به استفاده از گاز طبیعی روی می آورند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، تقاضا برای ال‌ان‌جی با پایین آمدن قیمت‌ها، اوج پیدا می‌کند که به نوبه خود، تحت تاثیر تقاضای ضعیف‌تر در بازارهای کلیدی آسیایی و اروپایی بوده است. تقاضای آسیایی به خصوص، به قیمت ال‌ان‌جی، حساس‌تر است زیرا خریداران این منطقه توان مالی ضعیف‌تری نسبت به خریداران اروپایی دارند. همان طور که دو سال گذشته نشان داده، یک افزایش قیمت کافی است تا بسیاری از خریداران آسیایی در خصوص تقاضای خود برای ال‌ان‌جی، تجدیدنظر کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع خبر به همراه لینک آن ( در انتهای متن خبر ) نوشته شده است و خبرگزار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3183 ) را همراه با ذکر موضوع به آدرس  info@khabargozar.com  ایمیل بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید