یکشنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4659 |
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴ |
13 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

بر اساس تحقیقات جدید، طی پنج سال گذشته در انگلیس، نزدیک به ۳۴۰۰ مورد مرگ و میر ناشی از پرگابالین رخ داده است که ۷۷۹ مورد آن تنها در سال ۲۰۲۲ بوده است که در مقایسه با ۹ مورد مرگ در یک دهه قبل از آن، افزایش یافته است.

به گزارش خبرآنلاین، یک داروی ضد اضطراب با مرگ و میر در انگلیس مرتبط است و باعث شده افرادی که این دارو را مصرف می‌کنند در مورد عوارض جانبی ناتوان‌کننده آن اظهار نظر کنند.
ایسنا در گزارشی نوشت: اولین بار که «جید» دچار حمله پانیک شد، با آمبولانس تماس گرفت. او که ترسیده بود و احساس می کرد دنیایش ناگهان وارونه شده است، اخیراً مصرف «پرگابالین»، دارویی که برای درمان اضطرابش تجویز شده بود را متوقف کرده است.
دو سال بعد، او هنوز در تلاش است تا خود را از این دارو جدا کند.
این جوان ۲۹ ساله به یورونیوز هلث گفت: اگر یک نوبت این دارو را مصرف نکنم، دچار مشکل تنفسی، حملات پانیک، بی قراری شدید بدن می شوم و احساس می کنم که دارم از حال می روم.
بر اساس داده‌های یک مطالعه، این دارو برای بیش از هشت میلیون نفر در انگلیس تجویز شده است.
همچنین بر اساس تحقیقات جدید، طی پنج سال گذشته در انگلیس، نزدیک به ۳۴۰۰ مورد مرگ و میر ناشی از پرگابالین رخ داده است که ۷۷۹ مورد آن تنها در سال ۲۰۲۲ بوده است که در مقایسه با ۹ مورد مرگ در یک دهه قبل از آن، افزایش یافته است.
این ارقام خطرات بالقوه دارویی که به طور گسترده تجویز می شود را نشان می‌دهد و نگرانی های دیرینه در مورد وابستگی به مواد مخدر را برجسته کرده است.
پرگابالین که با نام‌های تجاری Alzain، Axalid و Lyrica نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد تشنج است که در ابتدا برای درمان صرع تجویز می‌شد، اما امروزه معمولاً برای اضطراب و دردهای عصبی استفاده می‌شود.
به گزارش یورونیوز، طبق گفته سرویس بهداشت ملی انگلیس (NHS)، در حالی که مکانیسم‌های آن هنوز به طور کامل شناخته نشده است، تصور می‌شود که پرگابالین با کاهش فعالیت الکتریکی در مغز بیماران مبتلا به صرع و مهار مواد شیمیایی اضطراب‌آور و درد عصبی با مسدود کردن انتقال‌دهنده‌های عصبی خاص عمل می‌کند.
دزهای رایج پرگابالین از ۱۵۰ تا ۶۰۰ میلی گرم است که معمولاً به ۲ تا ۳ قرص در روز تقسیم می شود، اگرچه می توان آن را به صورت مایع نیز مصرف کرد.

۴۷۲۳۶

منبع: خبرگزاری خبرآنلاین

منبع خبر به همراه لینک آن ( در انتهای متن خبر ) نوشته شده است و خبرگزار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4659 ) را همراه با ذکر موضوع به آدرس  info@khabargozar.com  ایمیل بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید