یکشنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5403 |
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷ |
17 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

داروی بوپره‌نورفین دارویی است که امکان سوء استفاده از آن وجود ندارد؛ متخصص روانپزشکی نسخه این دارو را تجویز و فرد آن را از داروخانه دریافت می کند و تحت درمان قرار گیرد. این دارو برای بسیاری از موارد در کنترل علائم مصرف‌کنندگان مواد افیونی قابل استفاده است.

به گزارش خبرآنلاین، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از تولید داروی بوپره‌نورفین برای درمان اعتیاد با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این دارو تولید و به صورت آزمایشی در جامعه حدود ۴۰ هزار نفری معتادان پیاده‌سازی شده و نتایج خوبی از آن دریافت شده است.
ایسنا در این باره نوشت: تا مدتی پیش داروهایی که برای درمان معتادان به موادمخدر در کشور مورد استفاده قرار می‌گرفت، عموما شامل داروهایی مانند متادون بود و این درحالی بود که در فرانسه ۸۰ درصد درمان و در آمریکا بیش از ۸۵ درصد درمان اعتیاد با داروی بوپرنورفین انجام می‌شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از افزایش تولید و کاهش قیمت داروی بوپره نورفین توسط شرکت‌های دانش بنیان، حمایت کرد.
داروی بوپره‌نورفین دارویی است که امکان سوء استفاده از آن وجود ندارد؛ متخصص روانپزشکی نسخه این دارو را تجویز و فرد آن را از داروخانه دریافت می کند و تحت درمان قرار گیرد. این دارو برای بسیاری از موارد در کنترل علائم مصرف‌کنندگان مواد افیونی قابل استفاده است.
دکتر اسکندر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفت‌وگو با ایسنا،‌ درخصوص آخرین وضعیت دارویی درمان اعتیاد توسط شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: خوشبختانه با همکاری شرکت‌های دانش بنیان و معاونت علمی و فناوری، داروهای جدید مانند بوپره‌نورفین که در درمان اعتیاد موثر هستند، در داخل تولید می‌شود و تولید این دارو که به یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها نیازمند است،‌ صورت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه داروی بوپره نورفین در مانایی،‌ درمان و ترک اعتیاد بسیار موثر است، گفت: این دارو تولید و به صورت آزمایشی در جامعه حدود ۴۰ هزار نفری پیاده‌سازی شده و نتایج خوبی از آن دریافت شده است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با ابراز امیدواری گفت: امید می‌رود نتیجه آزمایش را بتوانیم به کل کشور گسترش دهیم البته اکنون نتیجه موفقیت‌آمیزی از این داروی جدید و شیوه جدید درمانی دریافت شده است.

۴۷۲۳۶

منبع: خبرگزاری خبرآنلاین

منبع خبر به همراه لینک آن ( در انتهای متن خبر ) نوشته شده است و خبرگزار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5403 ) را همراه با ذکر موضوع به آدرس  info@khabargozar.com  ایمیل بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید