چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-10-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5424 |
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰ |
17 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی در اکثر موارد برای از بین بردن نشانه‌های آجیل نامرغوب است، گفت: آجیل خام گزینه مناسب و سالم‌تری است.

به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی در اکثر موارد برای از بین بردن نشانه‌های آجیل نامرغوب استفاده می‌شود.
باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: مهدی انصاری با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار کرد: یکی از تنقلات مهمی که در ایام عید بسیار مورد توجه مردم قرار می‌گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می‌تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد.
وی افزود: نکته‌ای که باید درمورد آجیل توجه شود این است که برخی سودجویان برای اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ‌هایی استفاده می‌کنند که به ظاهر زعفرانی است، اما با توجه به قیمت بالای زعفران، در برخی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ‌های مصنوعی و بعضی موارد رنگ‌های خطرناکی استفاده می‌شود که برای سلامتی به شدت مضر است، درصورتی که آجیل به عنوان یه ماده مغذی در حد معقول مصرف شود، مفید است ولی استفاده از آجیل‌هایی با رنگ مصنوعی به شدت خطرناک بوده و می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری را ایجاد کند.
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی در اکثر موارد برای از بین بردن نشانه‌های آجیل نامرغوب است، گفت: آجیل خام گزینه مناسب و سالم‌تری است.
وی به مردم توصیه کرد تا جایی که امکان دارد آجیل‌هایی با رنگ طبیعی و کم‌نمک تهیه و مصرف کنند.
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در آجیل معمولا نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به خصوص مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همچنین ممکن است از نمک‌های متفرقه استفاده شود که همین نمک‌ها حاوی آلودگی‌های متعددی از جمله فلزات سنگین، آرسنیک و … است، در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحا آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند.
وی با تاکید براینکه هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنند، گفت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نمزدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب‌هاست و می‌تواند سمومی از جمله آفلاتوکسین را تولید کند.
انصاری در پایان گفت: گاهی نمناکی به علت شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متاسفانه عمدا به آجیل زده می‌شود که سنگین‌تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب رشد قارچی هم ایجاد شده که بسبار خطرناک است؛ بنابراین آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول است.

۴۷۲۳۶

منبع: خبرگزاری خبرآنلاین

منبع خبر به همراه لینک آن ( در انتهای متن خبر ) نوشته شده است و خبرگزار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5424 ) را همراه با ذکر موضوع به آدرس  info@khabargozar.com  ایمیل بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید