دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات، رفع نیازهای صنعتی کشور در حوزههای مرتبط را از اهداف این ستاد نام برد و گفت: در این راستا حمایت از پایاننامهها یکی از حوزههای اولویتدار ما به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات در راستای تحقق مأموریتهای این ستاد حول محور “توسعه فناوری تجهیزات رادیویی” و همچنین ارائه خدمات به صنایع گوناگون مخابراتی و به روز کردن برخی از تجهیرات آزمایشگاه از آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن ومایکروویو دانشگاه علم و صنعت بازدید کرد.
آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن و مایکروویو دانشگاه علم و صنعت ایران با بیش از ۲۵ سال سابقه در حوزههای مختلف آنتن و مایکروویو و مدار فعال، تربیت پژوهشگران و مهندسان متعددی را در کارنامه خود دارد. این آزمایشگاه در حال حاضر به حداقل ۲۲ دانشجوی تحصیلات تکمیلی و دو شرکت “اسپین آف” در زمینه تست آنتنها خدمات آزمایشگاهی ارائه میدهد.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اتاق سکوت و آزمایشگاه مایکرویو بخش دیگری از این مجموعه محسوب میشود که از قبل سال ۷۵ زیر نظر کشور بلژیک فعالیت خود را کلید زد. درگیر کردن دانشجویان در پروژههای بینالمللی لبه تکنولوژی به واسطه همکاریهای مشترک با شرکتهای اروپایی از دیگر اقدامات و برنامه های این آزمایشگاه است.
سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات نیز در این بازدید طی سخنانی بر اهمیت پیوستن آزمایشگاه به شبکه آزمایشگاهی کشور تاکید کرد و هدف از این بازدید را فرصت سرمایهگذاری تحقیق و توسعه همراه اول بر روی آزمایشگاه دانست و نقش ستاد را بههمرسانی عنوان و تصریح کرد که این بازدید در همین راستا طراحی شده است.
وی با بیان اینکه اپراتورها، صنایع و دانشگاهیان مخاطب اصلی این آزمایشگاه هستند، اظهار کرد: حمایت پایان نامههای در جهت رفع نیازهای صنعتی کشور از دیگر اولویتها این ستاد به شمار میرود. انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا