به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، فرزاد مخلصالائمه ظهر امروز در جریان بازدید از یک شرکت دانشبنیان در ساوه اظهار کرد: این شرکت دانشبنیان بسیار فعال و بهعنوان چشم و چراغ صنایع دانشبنیان در استان شناخته میشود که خدمات بزرگی در حوزه تولید تجهیزات برای صنایع بزرگ انجام میدهد.
وی با بیان اینکه بازدید از این شرکت با هدف رصد مشکلات و رسیدگی به موانع توسعه این شرکت است گفت: بازدید از خطوط تولید و دیدار چهره به چهره با مدیر و کارکنان این شرکتها باعث میشود ضمن احصا مشکلات تصمیمگیریهای لازم برای رفع موانع موجود برای توسعه این شرکتها صورت پذیرد.
استاندار استان مرکزی با قدردانی از تلاش شرکتهای دانشبنیان در جذب نخبگان بیان کرد: به گفته رهبر انقلاب راهحل و علاج مشکلات اقتصادی کشور اقتصاد مردمی و دانشبنیان است که خوشبختانه این شرکت هر دو فاکتور را در دست دارد و با جلوگیری از خروج نیروی نخبه از منطقه با قدرت در حال پیشروی است.
مخلصالائمه در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص ایجاد شهرکهای دانشبنیان در استان گفت: برخی از فعالان این بخش و سرمایهگذاران بزرگ استان برای این مورد پیشقدم شده و ایدههایی نیز مطرح کردهاند که با توجه به نیاز منابع مالی بزرگ در حال بررسی و تصمیمگیری است.
وی تصریح کرد: قانون، حمایتهای خوبی را برای توسعه شرکتهای دانشبنیان دیده است اما معتقدیم استان مرکزی بهعنوان رتبه اول تنوع تولیدات جایگاه خود را در این حوزه به دست نیاورده و با وضعیت مطلوب فاصله دارد.
استاندار مرکزی با تأکید بر انجام اقدامات رو به جلو طی یک سال اخیر در این حوزه گفت: از شرکتهای بزرگ استان که ظرفیت تبدیل به دانشبنیان را دارند میخواهیم پا پیش بگذارند و مراحل ارتقا به رتبه دانشبنیان و کسب گواهیهای مورد نظر را طی کنند.
به گفته وی استان مرکزی در زمینه نخبهپروری سرآمد استانهای کشور است و میتوان با بهرهگیری از این مهم نقش قابل توجهی را برای اقتصاد دانشبنیان کشور شکل دهد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه مجلس در راستای تحقق شعار سال قوانین خوبی در این حوزه مصوب کرده است گفت: صدور مجوزهای کسب و کار و حمایت مالی از شرکتهای دانشبنیان و تشکیل صندوق با این عنوان از اهم این فعالیتهاست.
حجتالاسلام محمد سبزی با تأکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان باید در عمل خود را نشان دهند و صرفاً اقدامات شعاری نباشد اظهار کرد: در شهرستانهای ساوه و زرندیه نرخ بیکاری صفر است و با توجه به شرایط کمبود آب و زیرساختها نیازی به توسعه بدون برنامهریزی نداریم و باید به سمت تقویت شرکتهای دانشبنیان حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: بر اساس آمایش سرزمینی صحیح اگر سرمایهگذاری اعلام آمادگی کرد باید آن را به سمت شهرستانهایی که نرخ بیکاری بالایی دارند سوق دهیم و در این منطقه به سمت دانشبنیان کردن حرکت کنیم.
گفتنی است استاندار مرکزی قرار است عصر امروز در جلسهای با حضور مدیران کل به مشکلات شهرهای تابعه شهرستان ساوه رسیدگی کند.
پایان پیام